Litt om hva vi driver med

Troms Quest 2013

Årets Troms Quest var en suksess for Skibotn Husky.

Det første spannet som startet ut var Tomas som kjørte 12 spann med hundene Frost, Vinter, Pasha, Jambo, Spot, Kuling, Storm, Sala, Tipsi, Ida, Ronja og Tass. Han kjørte 17 mil med obligatorisk 5 timers hvile på checkpunkt. I forhold til treningsmengde gikk løpet bra, og Tomas kom i mål på 6. plass. 

Det andre spannet som startet ut var Kelly som kjørte 8 spann på 6 mila med hundene Country, Raga, Sansibar, Nala, Happy, Stella, Sebastian og Cola. Hun kjørte løp for første gang og gjorde en kjempejobb. Hun gjennomførte med glans og kom på 3. plass.

Det tredje spannet som kjørte ut var Sara Othelie som kjørte 1 spann med May Connie på en kilometer. Første løp med egen slede, slik at det var litt vanskelig å bremse. Mamma Charlotte løp runden sammen med ekvipasjen, men på grunn av mammas dårlige kondis og litt rot i spannet kom vi sist i mål. En fornøyd hundekjører fikk en fin premie bestående av karameller, refleks, buff, hundemat og diplom og var veldig fornøyd med turen.

 

Noen av hundene var litt stive og støle etter løpet, men er i dag i god form igjen. Flere bilder finner dere på bildesiden! Løpet i seg selv var godt arrangert og en fin opplevelse for oss alle. Vi gleder oss allerede til neste gang!

- Charlotte

 

 

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE